Online adverteren voor B2B bedrijven

Effectief je doelgroep bereiken op zoekmachines, social media & display

Wij helpen je om jouw doelgroep te bereiken met online advertenties

Hoewel SEO van vitaal belang is voor het genereren van organisch verkeer, kost het tijd om er de vruchten van te plukken. Door online te adverteren kan je direct verkeer en snelle resultaten genereren. In combinatie met een overkoepelende SEO-strategie kan online adverteren, inclusief zoekmachine-marketing, betaalde sociale media en display een krachtig hulpmiddel zijn.

Door je doelgroep te targeten met advertenties die zijn afgestemd op hun wensen en behoeften helpt internetreclame je om meer verkeer naar je website te krijgen, vraag naar je producten en diensten op te bouwen en om hoogwaardige leads te genereren. Hierdoor wordt je bedrijf succesvoller!

Wij bieden uitgebreide digitale advertentieservices die zorgen voor meer verkeer naar je website, meer conversies en meer omzet.

Hoe werkt online adverteren bij Invalshoek?

Ons online advertentieproces is afgestemd op de zakelijke doelstellingen van jouw bedrijf. We beginnen met diepgaand onderzoek van je producten, bestaande campagnes, en analyseren van je concurrenten. We analyseren jouw doelgroep, hun online gedrag en de verschillende stadia van de marketingfunnel om elke advertentie optimaal te laten presteren.

Op basis van dit onderzoek maken we een gedetailleerde planning voor het uitvoeren van de advertentiecampagnes, inclusief het opzetten van campagnes, het kiezen van de juiste kanalen, het ontwikkelen van landingspagina’s, het schrijven en ontwerpen van advertenties, het instellen van targeting en meer. We stellen doelstellingen op om je de hoogste ROI van je advertenties te geven.

Wil je meer weten over online adverteren? Vraag dan nu een gratis en vrijblijvend gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken!

Online adverteren voor B2B bedrijven
Promotie maken voor Miss Appril deed ik met Andy Hoek van Invalshoek. Naast de online advertentie campagne zit Andy boordevol tips. Echt een aanrader!
Jacqueline de Gruyter
Miss Appril

Wij bieden de volgende mogelijkheden aan voor online adverteren:

Adverteren op Zoekmachines

Zoekmachinemarketing, zoals SEO, richt zich op je doelgroep via zoekwoord- en zoekgegevens. Maar SEA (search engine advertising) maakt gebruik van betaalde advertenties om een uitstekende positionering in zoekresultaten te garanderen.

Effectieve SEA vereist strategisch zoekwoordonderzoek en bieden, evenals advertenties op maat ontwikkeld voor je doelgroep. Wij hebben uitgebreide expertise in het ontwikkelen en optimaliseren van SEA-campagnes voor Google Adsen Bing Ads.

Onze diensten omvatten: strategie en campagneplanning, zoekwoordonderzoek, ontwikkeling en ontwerp van advertentieteksten, campagne instellen en starten, campagnebeheer, onderhoud en optimalisatie.

Adverteren op Social Media

Naarmate mensen meer tijd op social media doorbrengen, heb je meer mogelijkheden om hen te bereiken. Met online adverteren op social media kan je zeer gerichte advertenties maken voor specifieke doelgroepen, gedrag en interesses, waardoor je beter in staat bent om hoogwaardige leads aan te trekken.

Hoewel ongelooflijk effectief, komt betaald sociaal met uitdagingen. Van Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, Pinterest to Snapchat, elk platform heeft zijn eigen richtlijnen, best practices en doelgroep. Ons team kan zorgen voor platformaanbevelingen, strategie en advertentieconcepten, ontwikkeling, ontwerp en bewerking van advertentieteksten, en campagnebeheer, onderhoud en optimalisatie.

Wij bieden prospecting en remarketing campagnes op Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Snapchat, Pinterest en Youtube.

Display Advertising

Met display advertenties kunt je jouw doelgroep nauwkeuriger en op een meer kosteneffectieve manier bereiken dan met traditionele advertentiekanalen zoals pers of tv. Bovendien kan je met online display advertenties de respons van je doelgroep en de betrokkenheid bij je merk beter volgen dan wanneer je traditionele advertentiemethoden gebruikt.

Display is een vorm van online adverteren waarbij advertenties op websites van derden worden weergegeven naast inhoud die relevant is voor je producten en diensten of interessant is voor je doelgroep. Advertenties kunnen de vorm aannemen van banners, tekst, afbeeldingen en video.

Wij helpen met strategie en advertentieconcepten, ontwerp en ontwikkeling van banner ads en campagnebeheer, onderhoud en optimalisatie. Wij bieden zowel prospecting als remarketing campagnes.

Native Advertising

Native advertenties verschijnen als onderdeel van het ontwerp van de webpagina waarop ze zich bevinden. In plaats van op te vallen als een advertentie zien native advertenties eruit als redactionele content en hebben daardoor een zachtere verkoopbenadering. Ze kunnen bijvoorbeeld als aanbevolen inhoud op nieuwssites verschijnen.

Wij helpen met strategie en advertentieconcepten, ontwerp en ontwikkeling van native ads en campagnebeheer, onderhoud en optimalisatie. Wij bieden zowel prospecting als remarketing campagnes.

Wil je meer weten over online adverteren? Vraag dan nu een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan:

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk, uiterlijk einde volgende werkdag, contact met je op om je advertentiecampagne te bespreken.

Enkele van onze klanten

SOA People
Skondras Sales Outsourcing
INSTRKTIV
Alveo

Artikelen op ons blog over online adverteren

Case study online adverteren voor Miss Appril

Miss Appril helpt bedrijven die apps bouwen aan Android en iOS developers, UX/UI designers en product owners die gespecialiseerd zijn in het ontwikkelen van apps. Om beter zichtbaar te worden online, heeft Miss April ervoor gekozen om online te adverteren bij Invalshoek. Hier zul je meer over lezen in dit artikel.

Artikel lezen

Case study online adverteren voor Miss Appril
Google Ads: hoe bouw je een campagne op?

Google Ads: hoe bouw je een campagne op?

Een betaalde advertentie is de beste manier om meer traffic te krijgen naar een website. Toch worden heel vaak dezelfde zoektermen en zoekwoorden gebruikt door bedrijven. Het is dus belangrijk om een goede Google Ads campagne te bouwen en op te vallen.

Artikel lezen

Display advertising: een overzicht voor beginners

Display advertising kan gebruikt worden om statistische of geanimeerde advertenties op websites te vertonen. Vormen ervan zijn interstitials en homepage takeovers, maar dit kan ook op social media zoals Twitter en Facebook. In dit artikel zul je voornamelijk lezen over de basis van display advertising.

Artikel lezen

Display advertising: een overzicht voor beginners
Online adverteren voor webshops: de basis

Online adverteren voor webshops: de basis

Als je net bent begonnen met een webshop wil je natuurlijk zoveel mogelijk bezoekers. Om dat te regelen is het goed om zo snel mogelijk te beginnen met online adverteren. Zo kan je precies voor ogen hebben welke doelgroep je wilt bereiken als bedrijf.

Artikel lezen

UTM tags maken, zo doe je dat!

Eén van de meest populaire analytics tools voor websites is Google Analytics. Helaas weten veel mensen niet hoe Google Analytics precies werkt en hebben ze ook hun UTM paramateres niet goed ingesteld. In dit artikel kun je lezen hoe je dit wel kunt doen.

Artikel lezen

UTM tags maken, zo doe je dat!
Wat is targeted advertising?

Wat is targeted advertising?

Door middel van targeted advertising kan een marketeer advertenties tonen aan consumenten, zodat deze inspelen op hun wensen, interesses en koopgedrag. Dit wordt gedaan door middel van klantdata. In dit artikel zul je meer lezen over wat targeted advertising precies inhoudt.

Artikel lezen

Drie redenen om nu in een multi-platform strategie te investeren

Online adverteren maakt momenteel grote veranderingen door. Door nieuwe privacy wetgevingen van Apple, zijn adverteerders genoodzaakt opnieuw te kijken hoe ze relevante ads kunnen leveren, terwijl ze steeds minder data ontvangen. Het kan daarom handig zijn om in een multi-platform strategie te investeren.

Artikel lezen

Drie redenen om nu in een multi-platform strategie te investeren
Tien design tips voor display en Facebook advertenties

Tien design tips voor display en Facebook advertenties

Display advertenties kunnen erg handig zijn voor de marketing van een bedrijf. Ze grijpen immers de aandacht van passieve gebruikers. Hierdoor is het van belang om en goede designed advertentie te hebben. In dit artikel zul je tips krijgen over hoe je jouw display beter kunt designen.

Artikel lezen

Wat is een Demand Side Platform (DSP)?

Met een Demand Side Platform kunnen online campagnes gekocht en beheerd worden. Dit brengt nogal zijn voordelen met zich mee. In dit artikel zul je verder lezen over wat Demand Side Platform precies inhoudt.

Artikel lezen

Wat is een Demand Side Platform (DSP)?
Wat is native advertising?

Wat is native advertising?

Met native advertising kunnen advertenties gebruikt worden om de vorm en functie na te bootsen van de site waarop ze worden vertoont. Hierdoor hebben deze advertenties een real look en feel. In dit artikel zul je meer lezen over wat native advertising is.

Artikel lezen

Hoe RollWorks B2B bedrijven helpt bij account based marketing

Als het gaat om het genereren van leads en het aantrekken van potentiële klanten, kan account based marketing (ABM) een krachtige tool zijn voor B2B bedrijven. RollWorks is een bedrijf dat gespecialiseerd is in ABM en helpt B2B bedrijven bij het bereiken van hun marketingdoelen door middel van gerichte en gepersonaliseerde marketingcampagnes.

Artikel lezen

Hoe RollWorks B2B bedrijven helpt bij account based marketing
Account Based Advertising: grote deals en langdurige relaties targeten

Account Based Advertising: grote deals en langdurige relaties targeten

De moderne digitale wereld heeft nieuwe mogelijkheden gecreëerd om in contact te komen met doelgroepen die voorheen moeilijk te bereiken waren. Account Based Advertising (ABA) is een krachtige benadering van marketing die zich richt op het targeten van accounts met het grootste omzetpotentieel. Onderzoek heeft aangetoond dat de top 20% van de accounts verantwoordelijk is voor bijna 80% van alle klikken en websitebezoekers bij een bepaald mediabudget.

Artikel lezen

Remarketing: de zes meest effectieve advertentiestrategieën

Als digitale marketeers zijn we allemaal bekend met de kracht van remarketing. Het is die slimme strategie die ons in staat stelt om potentiële klanten opnieuw te bereiken, ze terug te leiden naar onze website en hopelijk tot conversie te verleiden. Maar wat maakt remarketing zo effectief en hoe kunnen we het optimaal benutten? Laten we een diepgaande duik nemen in de wereld van remarketing en ontdekken waarom het zo'n essentieel onderdeel is van elke digitale marketingstrategie.

Artikel lezen

Account Based Advertising: grote deals en langdurige relaties targeten
Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Meer rendement uit het verkeer naar je website halen? Bekijk dan onze mogelijkheden voor conversie optimalisatie!