Ebooks & Downloads

We delen graag onze kennis over marketing, adverteren, sales en CRM

Marketing Handboek

Ontdek de ongelooflijke kracht van online marketing met het gratis Invalshoek Marketing Handboek! Duik dieper in de wereld van SEO, ontdek hoe je effectieve Google-advertenties kunt maken, leer hoe je meetbare KPI's kunt instellen en nog veel meer. Blijf altijd up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen in moderne marketing. Wacht niet langer en vraag nu jouw eigen exemplaar aan van dit waardevolle handboek! Verbreed je kennis en versterk je marketingvaardigheden met het Invalshoek Marketing Handboek. Download het nu!

Marketing Handboek downloaden

Marketing Automation Handboek

Duik dieper in de wereld van marketing automation met het gratis Invalshoek Marketing Automation Handboek. Ontvang waardevolle inzichten over het opzetten, starten en optimaliseren van leads en klanten met behulp van automation. Blijf op de hoogte en geef vandaag nog een boost aan je online marketing door dit waardevolle ebook te downloaden. Leer hoe je effectieve strategieën kunt implementeren en je bedrijf naar een hoger niveau kunt tillen. Ontdek innovatieve technieken en best practices die je helpen om je marketingdoelen te bereiken. Mis deze kans niet en download nu het Marketing Automation Handboek om je kennis en vaardigheden naar nieuwe hoogten te tillen.

Marketing Automation Handboek downloaden

Online Adverteren Handboek

Ontdek de fascinerende wereld van effectief online adverteren met het Invalshoek Online Adverteren Handboek. Dit complete ebook is nu gratis te downloaden en biedt een schat aan waardevolle informatie. Het verzamelt de beste Invalshoek blogartikelen over online adverteren, zodat jij diepgaand inzicht krijgt in hoe je jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kunt tillen met doelgerichte advertentiestrategieën.

Dompel jezelf onder in de nieuwste trends en technieken op het gebied van online adverteren. Leer hoe je jouw advertenties kunt optimaliseren om maximale impact te creëren en de juiste doelgroep te bereiken. Ontdek welke kanalen en platforms het meest effectief zijn voor jouw specifieke bedrijf en branche.

Het Invalshoek Online Adverteren Handboek is samengesteld met jou in gedachten. Of je nu een ervaren marketeer bent of net begint met online adverteren, dit ebook biedt waardevolle tips, trucs en strategieën die je direct kunt toepassen. Leer hoe je jouw advertentiebudget optimaal kunt benutten en hoe je de ROI van je advertentiecampagnes kunt verhogen.

Met dit handboek in handen, kun je jouw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen. Leer hoe je jouw merkbekendheid vergroot, meer leads genereert en uiteindelijk meer omzet genereert. Download nu het Invalshoek Online Adverteren Handboek en ontdek de geheimen van succesvol online adverteren.

Online Adverteren Handboek downloaden

CRM Handboek

Ontdek de uitgebreide wereld van Customer Relationship Management (CRM) met het gratis Invalshoek CRM Handboek. Dit waardevolle ebook bundelt de meest interessante Invalshoek blogartikelen over CRM, waardoor je een diepgaand inzicht krijgt in de voordelen ervan voor jouw bedrijf. Leer waarom CRM van essentieel belang is en ontdek hoe je het perfecte CRM-systeem kiest dat aansluit bij jouw specifieke behoeften. Daarnaast ontdek je welke strategische elementen het verschil kunnen maken en hoe je deze kunt implementeren om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Met het Invalshoek CRM Handboek verwerf je de kennis en tools die nodig zijn om jouw klantrelaties te verbeteren en te optimaliseren. Download het handboek nu en zet de eerste stap naar een succesvol CRM-beleid.

CRM Handboek downloaden

Email Marketing Handboek

Met dit ebook krijg je een verzameling van waardevolle Invalshoek blogartikelen over email marketing. Hierdoor krijg je niet alleen een goed begrip van de basisprincipes, maar ontdek je ook waarom email marketing zo waardevol is en leer je hoe je jouw resultaten kunt verbeteren. Begrijp waarom email marketing cruciaal is voor het succes van jouw bedrijf en leer hoe je veelvoorkomende fouten kunt vermijden. Daarnaast krijg je handige tips en technieken om emailadressen effectief te verzamelen en verzendlijsten te optimaliseren. Download nu het Email Marketing Handboek en verbeter jouw email marketing strategie!

Email Marketing Handboek downloaden

Sales Handboek

Ontdek de spannende en dynamische wereld van effectieve sales met het gratis Invalshoek Sales Handboek. Dit waardevolle ebook bundelt een schat aan essentiële Invalshoek blogartikelen over het vakgebied sales, waardoor je een diepgaand inzicht krijgt in de basis van moderne zakelijke sales. Leer hoe je succesvolle salesgesprekken voert en effectieve salesmethoden toepast tijdens al je interacties. Dit handboek is speciaal ontworpen om je te begeleiden op je pad naar sales succes. Of je nu een beginnende salesprofessional bent die de kneepjes van het vak wil leren, of een ervaren verkoper die zijn vaardigheden wil bijschaven, dit ebook biedt waardevolle tips en strategieën die je kunt toepassen in elke verkoopsituatie. Benut deze unieke kans om je salesvaardigheden te verbeteren en download nu het Invalshoek Sales Handboek!

Sales Handboek downloaden

Customer Experience Handboek

Duik dieper in de fascinerende wereld van klantbeleving met het gratis Invalshoek Customer Experience Handboek. Dit uitgebreide ebook bundelt waardevolle Invalshoek blogartikelen die specifiek gericht zijn op het verbeteren van de klantbeleving, waardoor je een diepgaand inzicht krijgt in hoe je de klantbeleving binnen jouw bedrijf kunt optimaliseren. Ontdek de essentiële strategieën en technieken die jouw bedrijf kunnen transformeren en zorgen voor een onvergetelijke klantbeleving. Download nu het Customer Experience Handboek en laat je inspireren door de kracht van klantgerichtheid.

Customer Experience Handboek downloaden

Conversie Optimalisatie Handboek

Ontdek de fascinerende wereld van conversie optimalisatie met het gratis Invalshoek Conversie Optimalisatie Handboek. Dit uitgebreide handboek neemt je mee op een avontuurlijke reis waarbij je leert hoe je een succesvol conversie optimalisatie programma kunt opzetten. Leer de geheimen van het uitvoeren van effectieve A/B-testen en ontdek handige software tools die je kunnen helpen bij het optimaliseren van je conversies. Aarzel niet langer en vraag nu jouw gratis exemplaar aan, zodat je jouw conversies naar een hoger niveau kunt tillen. Met dit handboek in handen ben je klaar om de concurrentie voor te blijven en je online succes te vergroten. Wacht niet langer en download nu het Conversie Optimalisatie Handboek!

Conversie Optimalisatie Handboek downloaden

Account Based Marketing Handboek

Duik in de boeiende wereld van Account Based Marketing met het gratis Invalshoek Account Based Marketing Handboek. Dit waardevolle ebook bundelt een schat aan Invalshoek blogartikelen over account based marketing, waardoor je diepgaand inzicht krijgt in hoe deze effectieve strategie jouw bedrijf kan transformeren. Leer de essentiële basisprincipes van Account Based Marketing, ontdek hoe je behoeften creëert bij je doelgroep, breng de volledige klantreis van accounts in kaart en maak gebruik van waardevolle buyer intent data voor jouw ABM-strategie. Download nu het Account Based Marketing Handboek en ontdek de kracht van deze strategie voor jouw bedrijf!

Account Based Marketing Handboek downloaden

Promotie maken voor Miss Appril deed ik met Andy Hoek van Invalshoek. Naast de online advertentie campagne zit Andy boordevol tips. Echt een aanrader!
Jacqueline de Gruyter
Miss Appril
Lees ons blog over marketing en sales

Nog meer weten over marketing en sales?

Lees dan de artikelen op ons blog!

Ons blog staat bomvol met informatie over marketing, sales en CRM die jouw bedrijf helpen groeien!

Artikelen in je inbox?

De Invalshoek nieuwsbrief zit vol met tips over marketing, sales en CRM!