HubSpot CRM

Organiseer leads en klanten zodat je meer verkoopt

Het HubSpot CRM is alles wat je nodig hebt om je leads en klanten te organiseren, relaties te onderhouden en je verkoopproces te beheren. Het HubSpot CRM is de ideale en eenvoudigste manier om het overzicht te bewaren en uiteindelijk meer te verkopen!

Eenvoudig contacten en relaties beheren

Met HubSpot CRM kun je makkelijk nieuwe relaties toevoegen en beheren op persoons- en bedrijfsniveau en alle gegevens daarbinnen overzichtelijk weergegeven krijgen. Ook worden nieuwe leads die je creëert op je website automatisch toegevoegd aan het CRM, waardoor je fouten met het overtypen van gegevens voorkomt!

Overzicht over al je leads en contacten

Al je interacties met je leads en klanten kan je met de HubSpot CRM inzien in een helder overzicht. Dit betekent dat je dus nooit meer je inbox of onoverzichtelijke spreadsheets hoeft te doorzoeken op het missende stukje informatie dat je nodig hebt om een deal te sluiten!

Je verkoopproces in kaart gebracht

Met de CRM structureer je verkoopproces, zodat je verkopers makkelijker kunnen verkopen, en weet je precies waar elke lead zich in het verkoopproces bevindt. Zo hou je het overzicht en mis je nooit meer een verkoopkans!

Contactgegevens automatisch verrijken

Dankzij de HubSpot CRM krijg je waardevolle inzichten die je verkoopteam daadwerkelijk kan gebruiken doordat gegevens automatisch worden aangevuld met gegevens uit de HubSpot database met daarin meer dan 20 miljoen bedrijven wereldwijd!

HubSpot
Andy van Invalshoek hielp ons met het opstarten van HubSpot als ons CRM-systeem. Hij begeleidde ons bij het maken van de juiste keuzes en adviseerde ons over de modules voor sales, marketing en service. Andy zette het systeem op en zorgde ervoor dat het goed werkte. We gebruiken nu HubSpot zonder enige hulp. We raden Invalshoek ten zeerste aan als je bezig bent met het onboarden van HubSpot en je een ervaren sparring partner wilt hebben die je helpt bij het implementeren van HubSpot en je helpt beginnersfouten te voorkomen.
Etienne Jager
Happynizr
Via Invalshoek heb ik kennis gemaakt met het toepassen van CRM via HubSpot en bekend geraakt met de mogelijkheden hiervan. Het maakt het werk efficiënter, controleerbaarder en vergroot je kans op efficiënte leads en opportunities die omgezet kunnen worden tot deals. Ik ben blij dat ik Invalshoek heb ingeschakeld voor het Rolmodellen Bureau.
Fatima Akchar
Rolmodellen Bureau
I've worked with Andy and the team at Invalshoek as their Partner Success Manager at HubSpot and I've found them to be very knowledgeable about implementing the HubSpot software and creating marketing and sales strategies that work for their customers. A pleasure to work with and an asset to his clients.
Brian Mackey
Partner Success Manager, HubSpot
HubSpot

Klaar om te beginnen?

Wil je meer weten over hoe je HubSpot CRM kan inzetten voor jouw bedrijf? Vraag dan nu een demo aan!

HubSpot Gold Partner

Werk je al met HubSpot?

Als je al gebruik maakt van HubSpot en op zoek bent naar ondersteunende diensten of een review van je huidige campagnes dan gaan we graag me je in gesprek! Zo krijg je een beeld hoe het is om samen te werken met een marketing bureau dat partner is van HubSpot. En hoe we je kunnen helpen om HubSpot succesvol in te zetten en zo je commerciële doelen te bereiken.

Wat je huidige situatie ook is, we gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bekijken!

HubSpot Gold Partner