HubSpot CRM

Organiseer leads en klanten zodat je meer verkoopt

Het HubSpot CRM is alles wat je nodig hebt om je leads en klanten te organiseren, relaties te onderhouden en je verkoopproces te beheren. Het HubSpot CRM is de ideale en eenvoudigste manier om het overzicht te bewaren en uiteindelijk meer te verkopen!

HubSpot CRM is een uitgebreid relatiebeheersysteem dat is ontworpen om je te helpen bij het beheren van je contacten en relaties op een effectieve manier. Dit systeem is volledig geïntegreerd met de andere HubSpot Hubs, waardoor je al je interacties met leads en klanten op één plek kunt beheren.

Met HubSpot CRM kun je contacten organiseren, deals beheren en communicatiegeschiedenis bijhouden. Het stelt je in staat om leads op te volgen, notities toe te voegen en aangepaste eigenschappen te gebruiken om informatie te registreren die voor jou belangrijk is.

Eenvoudig contacten en relaties beheren

HubSpot CRM stelt je in staat om contacten en relaties op een eenvoudige en effectieve manier te beheren. Het begint met de mogelijkheid om moeiteloos nieuwe relaties toe te voegen en te beheren op zowel persoons- als bedrijfsniveau. Dit biedt een gestroomlijnd overzicht van al je contacten en de bedrijven waarmee ze geassocieerd zijn, wat cruciaal is voor het begrijpen van je klantenbestand.

Een bijzonder handige functie van HubSpot CRM is de automatische toevoeging van nieuwe leads die je genereert via je website. Deze leads worden naadloos geïntegreerd in je CRM-systeem, waardoor de kans op fouten door handmatige gegevensoverdracht wordt geëlimineerd. Dit bespaart niet alleen tijd, maar vermindert ook het risico op fouten in de gegevens, wat van vitaal belang is voor het opbouwen van nauwkeurige klantprofielen.

Overzicht over al je leads en contacten

Met HubSpot CRM krijg je een glashelder overzicht van al je interacties met leads en klanten. Dit betekent dat je nooit meer kostbare tijd hoeft te verspillen aan het doorzoeken van je inbox of rommelige spreadsheets op zoek naar dat ene ontbrekende stukje informatie dat cruciaal kan zijn om een deal te sluiten.

De CRM biedt een gestructureerde en georganiseerde weergave van al je communicatie en interacties met elk contact, of het nu gaat om e-mails, notities, telefoongesprekken, of andere vormen van communicatie. Hierdoor heb je direct toegang tot de benodigde informatie om effectief te reageren op leads en klanten. Dit verhoogt de efficiëntie van je verkoopteam en draagt bij aan het opbouwen van sterke relaties met je klanten.

Je verkoopproces in kaart gebracht

Met de HubSpot CRM breng je je volledige verkoopproces overzichtelijk in kaart. Dit stelt je in staat om je verkoopteam te ondersteunen bij het efficiënter afhandelen van leads en het maximaliseren van verkoopkansen. Dankzij de structuur die de CRM biedt, weten je verkopers altijd precies waar elke lead zich bevindt in het verkoopproces.

Door het verkoopproces te definiëren en te visualiseren, kunnen verkopers de voortgang van elke lead bijhouden en de juiste acties ondernemen op basis van waar die lead zich bevindt. Hierdoor wordt het gemakkelijker om relevante en tijdige follow-ups te doen, waardoor je nooit meer een verkoopkans mist.

Contactgegevens automatisch verrijken

Met de HubSpot CRM worden contactgegevens automatisch verrijkt met waardevolle inzichten die je verkoopteam direct kan gebruiken. Dankzij de integratie met de HubSpot database, waarin informatie van meer dan 20 miljoen bedrijven wereldwijd te vinden is, heb je toegang tot een schat aan gegevens die je kan helpen om leads beter te begrijpen en effectiever te benaderen.

Wanneer je nieuwe leads aanmaakt of informatie over bestaande contacten bijwerkt, zal de HubSpot CRM automatisch relevante bedrijfsinformatie en gegevens toevoegen. Dit omvat gegevens zoals branche, locatie, bedrijfsgrootte en meer. Deze aanvullende informatie geeft je verkoopteam waardevolle context over de leads en stelt hen in staat om meer gepersonaliseerde en gerichte communicatie te voeren.

HubSpot
Invalshoek hielp ons met het opstarten van HubSpot als ons CRM-systeem. Hij begeleidde ons bij het maken van de juiste keuzes en adviseerde ons over de modules voor sales, marketing en service. Andy zette het systeem op en zorgde ervoor dat het goed werkte. We gebruiken nu HubSpot zonder enige hulp. We raden Invalshoek ten zeerste aan als je bezig bent met het onboarden van HubSpot en je een ervaren sparring partner wilt hebben die je helpt bij het implementeren van HubSpot en je helpt beginnersfouten te voorkomen.
Etienne Jager
Happynizr
Via Invalshoek heb ik kennis gemaakt met het toepassen van CRM via HubSpot en bekend geraakt met de mogelijkheden hiervan. Het maakt het werk efficiënter, controleerbaarder en vergroot je kans op efficiënte leads en opportunities die omgezet kunnen worden tot deals. Ik ben blij dat ik Invalshoek heb ingeschakeld voor het Rolmodellen Bureau.
Fatima Akchar
Rolmodellen Bureau
I've worked with Andy and the team at Invalshoek as their Partner Success Manager at HubSpot and I've found them to be very knowledgeable about implementing the HubSpot software and creating marketing and sales strategies that work for their customers. A pleasure to work with and an asset to his clients.
Brian Mackey
Partner Success Manager, HubSpot
HubSpot

Klaar om te beginnen?

Wil je meer weten over hoe je HubSpot CRM kan inzetten voor jouw bedrijf? Vraag dan nu een demo aan!

HubSpot Gold Partner

Werk je al met HubSpot?

Als je al gebruik maakt van HubSpot en op zoek bent naar ondersteunende diensten of een review van je huidige campagnes dan gaan we graag me je in gesprek! Zo krijg je een beeld hoe het is om samen te werken met een marketing bureau dat partner is van HubSpot. En hoe we je kunnen helpen om HubSpot succesvol in te zetten en zo je commerciële doelen te bereiken.

Wat je huidige situatie ook is, we gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bekijken!

HubSpot Gold Partner