HubSpot Marketing Hub

Alles dat nodig is voor effectieve marketingcampagnes

Email marketing, social media marketing, content marketing, zoekmachine marketing en marketing automation wordt allemaal mogelijk met HubSpot Marketing Hub! HubSpot Marketing Hub omvat alles wat nodig is om effectieve marketingcampagnes uit te voeren die mensen interesseren voor je bedrijf en die graag je klant willen worden.

Leads verzamelen op je website

Trek de aandacht van je doelgroep met relevante content en converteer deze bezoekers aan je website naar leads met formulieren en landingspagina’s. Informatie die al bekend is van je leads wordt in formulieren alvast voor ze ingevuld, wat het proces toegankelijker maakt. Maak ook eens gebruik van calls-to-action die je kan testen, optimaliseren en personaliseren om bezoekers van je website te converteren naar leads!

Eenvoudige email marketing

Verstuur eenvoudig gepersonaliseerde en gesegmenteerde email nieuwsbrieven aan je leads en klanten. Je emails zullen beter geopend worden en de ontvangers zullen eerder klikken op de links. Zo zorgen emails voor meer verkeer naar relevante pagina's op je website.

Leer je leads beter kennen

Bouw een profiel op van je leads zodat je ze beter leert kennen voordat ze overgedragen worden naar sales. Hoe meer je weet over de behoeftes en interesses van je leads, hoe meer je aan ze zal verkopen!

Chat met de bezoekers aan je website

Verander de bezoekers aan je website in leads door met ze te chatten als ze je website bezoeken. Beantwoord vragen, geef uitleg over je producten en diensten en verzamel hun contactgegevens.

Social Media Management

Beheer centraal al je social media kanalen. Plan berichten in en reageer makkelijk op berichten van anderen. Hierdoor wordt je effectiever in het inzetten van Facebook, Twitter, LinkedIn!

Rapportages & Analyses

Blijf precies op de hoogte van je marketingactiviteiten en welke daarvan resultaat boeken en welke niet. Zo weet je precies welke stappen je moeten zetten om je marketingcampagnes te verbeteren!

HubSpot
Andy van Invalshoek hielp ons met het opstarten van HubSpot als ons CRM-systeem. Hij begeleidde ons bij het maken van de juiste keuzes en adviseerde ons over de modules voor sales, marketing en service. Andy zette het systeem op en zorgde ervoor dat het goed werkte. We gebruiken nu HubSpot zonder enige hulp. We raden Invalshoek ten zeerste aan als je bezig bent met het onboarden van HubSpot en je een ervaren sparring partner wilt hebben die je helpt bij het implementeren van HubSpot en je helpt beginnersfouten te voorkomen.
Etienne Jager
Happynizr
Via Invalshoek heb ik kennis gemaakt met het toepassen van CRM via HubSpot en bekend geraakt met de mogelijkheden hiervan. Het maakt het werk efficiënter, controleerbaarder en vergroot je kans op efficiënte leads en opportunities die omgezet kunnen worden tot deals. Ik ben blij dat ik Invalshoek heb ingeschakeld voor het Rolmodellen Bureau.
Fatima Akchar
Rolmodellen Bureau
I've worked with Andy and the team at Invalshoek as their Partner Success Manager at HubSpot and I've found them to be very knowledgeable about implementing the HubSpot software and creating marketing and sales strategies that work for their customers. A pleasure to work with and an asset to his clients.
Brian Mackey
Partner Success Manager, HubSpot
HubSpot

Klaar om te beginnen?

Wil je meer weten over hoe je HubSpot Marketing Hub kan inzetten voor jouw bedrijf? Vraag dan nu een demo aan!

HubSpot Gold Partner

Werk je al met HubSpot?

Als je al gebruik maakt van HubSpot en op zoek bent naar ondersteunende diensten of een review van je huidige campagnes dan gaan we graag me je in gesprek! Zo krijg je een beeld hoe het is om samen te werken met een marketing bureau dat partner is van HubSpot. En hoe we je kunnen helpen om HubSpot succesvol in te zetten en zo je commerciële doelen te bereiken.

Wat je huidige situatie ook is, we gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bekijken!

HubSpot Gold Partner