Over Invalshoek – online marketing bureau in Amsterdam

Wij helpen B2B bedrijven met online marketing & online adverteren

Wie we zijn

Invalshoek is een marketing bureau in Amsterdam en HubSpot Gold Agency Partner gespecialiseerd in online marketing, online adverteren, marketing automation, sales enablement, CRM en webdesign & hosting.

Daarmee helpen we zakelijke dienstverleners in het MKB zoals ICT bedrijven, consultancies, financieel dienstverleners, juridisch dienstverleners en SaaS start-ups met het behalen van hun commerciële doelen. We houden van uitdagingen en vinden die in klanten die complexe producten verkopen aan andere bedrijven. Invalshoek is gevestigd in Amsterdam en we helpen klanten in Nederland en Duitsland.

We leveren inbound marketing programma’s, sales enablement en CRM strategie. Hiervoor maken we gebruik van de software van HubSpot. We bieden onze klanten continue begeleiding zodat resultaten gehaald worden die afgestemd blijven met de strategische doelstellingen van het bedrijf.

We werken niet op projectbasis, maar gaan lange termijn strategische samenwerkingen met onze klanten aan. Zoek je dus een marketing bureau om eenmalig een flight e-mails voor je te verzenden dan kan je beter een ander bureau zoeken, ook voor eenmalige marketingcampagnes ben je bij ons niet aan het juiste adres. Bovendien zijn we niet het goedkoopste marketing bureau in de markt, maar we streven er wel altijd naar om samen met onze klanten het optimale resultaat te halen!

Wil je weten hoe we jouw bedrijf kunnen helpen om marketing en salesdoelstellingen te halen? Neem dan nu contact met ons op!

Over Invalshoek – marketing bureau in Amsterdam

Ons team

Andy Hoek

Managing Director

 

Andy Hoek is de drijvende kracht achter Invalshoek. Hij heeft gewerkt bij Achmea Zorg en Gezondheid bij de merken Zilveren Kruis en Agis als social media manager en scrummaster voordat hij Invalshoek begon. Ook is hij daar de initiatiefnemer van #AchmeaSocial waarbij regelmatig intern kennis en ervaringen worden gedeeld over social media en digitale innovatie.

Ook heeft Andy gewerkt als interim marketing & communicatie adviseur bij APG en als manager marketing bij Bannerwise.

Iris van Straten

Content Specialist

 

Iris van Straten werkt sinds 2018 bij Invalshoek als content specialist. Iris studeerde Media en Cultuur aan de Universiteit van Amsterdam en deed de kunstacademie, heeft een tijdje in New York gewoond en stage gelopen bij Filmnation Entertainment en heeft daarna freelance als branding specialist gewerkt. Iris woont momenteel in Utrecht.

Ceder Tissen

Specialist Online Adverteren

 

Ceder weet van aanpakken en helpt jou op weg in de wereld van online advertising. Na een jaar ervaring op te hebben gedaan in het marketingteam van AFC Ajax is Ceder zich verder gaan verdiepen in de wereld van online marketing. 
 
Ceder is zijn studie Commerciële Economie aan het afronden en heeft ervaring opgedaan als online marketeer bij verschillende bedrijven: van softwareontwikkelaars tot aan vliegscholen en van e-commerce webshops tot aan voetbalclubs. Ceder heeft voorheen vier jaar in Amsterdam gewoond, maar woont nu weer in Hilversum, waar hij is opgegroeid.

Jij?

Invalshoek is een baanbrekend online marketing bureau in Amsterdam. We helpen B2B bedrijven bij het oplossen van complexe problemen en het verslaan van de concurrentie. Dit doen wij door online marketing, online adverteren en CRM campagnes te ontwikkelen en uit te voeren die zorgen voor meer leads van hoge kwaliteit – leads die sneller klant worden.

We zijn niet altijd op zoek naar talent, maar soms wel. Kijk Werken bij Invalshoek of we een interessante vacature voor je hebben.

Wat onze klanten zeggen

Promotie maken voor Miss Appril deed ik met Andy Hoek van Invalshoek. Naast de online advertentie campagne zit Andy boordevol tips. Echt een aanrader!

Jacqueline de Gruyter
Miss Appril

Case study Miss Appril lezen >

Miss Appril

WWWaar.nl

Samen met Andy een klantreis gemaakt voor WieWerkteWaar.nl. Andy heeft een overkoepelende blik. Hij kent vele kanalen en ziet snel mogelijkheden welke kanalen waar en hoe in te zetten. Daarnaast beschikt Andy ook over specifieke technische kennis. Deze 2 uitersten vind je zelden in 1 persoon.

Robert Gouda
WWWaar.nl


Andy snapte mijn niche al tijdens het eerste gesprek volledig. Dit vond ik essentieel voor onze samenwerking. Door de gebruiker centraal te zetten bouwt hij automations die aansluiten bij de customer journey.

Ferry Vermeulen
INSTRKTIV

Case study INSTRKTIV lezen >

INSTRKTIV

Rolmodellen Bureau

Invalshoek weet waar ze het over heeft. Ik had nog nooit iets op dit gebied gedaan en heb ontzettend veel geleerd en ons werk wordt er door gemakkelijker. Invalshoek is een aanrader voor zowel starters als al bestaande bedrijven.

Fatima Akchar
Rolmodellen Bureau

Case study Rolmodellen Bureau lezen >


Andy van Invalshoek hielp ons met het opstarten van HubSpot als ons CRM-systeem. Hij begeleidde ons bij het maken van de juiste keuzes en adviseerde ons over de modules voor sales, marketing en service. Andy zette het systeem op en zorgde ervoor dat het goed werkte. We gebruiken nu HubSpot zonder enige hulp. We raden Invalshoek ten zeerste aan als je bezig bent met het onboarden van HubSpot en je een ervaren sparring partner wilt hebben die je helpt bij het implementeren van HubSpot en je helpt beginnersfouten te voorkomen.

Etienne Jager
Happynizr

Happynizr

Zilveren Kruis Achmea

What particular struck me about Andy, besides his proven affinity with online & Social Media solutions for contact centers, is his uncanny flair for making you see and feel perceived issues from different perspectives. This often times made the next step in problem solving, seem almost childishly simple.

Andy can do this because he never confuses what he thinks he knows about a subject with the answer to your question. He just brings you to a place where you can co-create a solution.

Pete Sanderson
Zilveren Kruis Achmea


Andy heeft in zijn laatste weken bij Achmea nog een klus bij Agis gedaan: het implementeren van nieuwe chatsoftware bij het callcenter.

Wat mij hierbij opviel is dat Andy een echte aanpakker is en mensen op een goede manier achter de broek aan zit: zonder dat het vervelend wordt regelt hij de zaken snel en maakt hij afspraken waar. Hij wacht niet af, neemt initiatief zonder te passeren of omgeving uit het oog te verliezen.

Ook zijn zelfstandigheid bij deze kop-staart-klus was uitstekend en gaf mij vertrouwen over de uitkomst.

Marnix van Keulen
Agis Achmea Zorgverzekeringen

Agis Achmea Zorgverzekeringen

Hivos

Invalshoek heeft ons niet alleen geholpen met het inrichten van de techniek, maar ook met de toepassing ervan in de praktijk. Zo zorgt Andy ervoor dat online marketing bij ons ook echt werkt.

Jeroen van Aken
Hivos


We werken al een tijdje samen met Invalshoek en het werkt heel soepel. Alles wordt snel opgepakt en er gaan geen dagen overheen wat helemaal fijn is.

Daarnaast leveren ze alles goed af, mocht er een error of iets zijn dan gaan ze er direct naar kijken.

San van Nieuwburg
KAN creëren

KAN creëren

Wij werken onder andere voor

SOA People
The Next Ad
Skondras
Hivos
Rolmodellen Bureau
Appril Festival
INSTRKTIV
Part-up
KAN
Eerste gesprek aanvragen

Meer weten?

Vraag dan nu meteen een vrijblijvend eerste gesprek bij ons aan!

We beginnen altijd met een gratis en vrijblijvend eerste gesprek waarbij we kijken naar je huidige marketing en salesproces. Zo krijg je een duidelijk beeld van wat wij voor je kunnen betekenen. Benieuwd?