HubSpot Sales Hub

Door HubSpot Sales verkoop je meer terwijl je tijd bespaard

Ontvang een melding op het moment dat een lead je email opent of je website bezoekt, organiseer automatisch elke interactie met je leads en hou al je sales activiteiten op één plaats bij met de HubSpot Sales Hub. Zo verkoop je meer, sluit je sneller deals, verhoog je jouw omzet en bespaar je tijd!

Automatiseer je verkoopproces

Alle interacties met je leads en klanten worden automatisch vastgelegd. Creëer taken voor je verkopers, zodat ze e-mails en telefoongesprekken op kunnen volgen. Plan e-mails in zodat ze later verstuurd worden en automatiseer herinneringsmails.

Email & document sjablonen

Bespaar tijd door sjablonen te gebruiken voor de emails die je verstuurd aan leads. Bovendien verminder je daarmee de kans op spellings- en grammatica fouten waardoor je minder professioneel overkomt.

Eenvoudig agenda afspraken inplannen

Met HubSpot Sales Hub kan je eenvoudig afspraken inplannen met je leads. Daardoor hoef je nooit meer oneindig heen en weer te mailen met leads om een afspraak te maken.

Chat met de bezoekers aan je website

Verander de bezoekers aan je website in leads door met ze te chatten als ze je website bezoeken. Beantwoord vragen, geef uitleg over je producten en diensten en verzamel hun contactgegevens.

Weet precies wanneer een lead je email leest of je website bezoekt

Wist je dat als je een lead belt op het moment dat die net je e-mail heeft gelezen of je website bezoekt dat de kans dat je verkoopt enorm stijgt? Ook weet je precies welke pagina’s op je website door een lead zijn bekeken. Daardoor weet je waar die in is geïnteresseerd.

Koppelingen met Gmail, Google Workspace, Outlook en Office 365

Maakt je bedrijf gebruik van Gmail, Google Workspace, Microsoft Outlook of Office 365? Dan kan je HubSpot Sales hieraan koppelen waardoor alle mails met je leads en klanten automatisch in het CRM worden vastgelegd.

Sales enablement

Ondersteun je salesafdeling met het centraal beheer van documenten en anders sales assets die je verkopers kunnen gebruiken om meer te verkopen in minder tijd. Bovendien verlaag je hiermee de kans op fouten en bespaar je tijd die anders verloren zou gaan aan het zoeken van documenten.

HubSpot
Andy van Invalshoek hielp ons met het opstarten van HubSpot als ons CRM-systeem. Hij begeleidde ons bij het maken van de juiste keuzes en adviseerde ons over de modules voor sales, marketing en service. Andy zette het systeem op en zorgde ervoor dat het goed werkte. We gebruiken nu HubSpot zonder enige hulp. We raden Invalshoek ten zeerste aan als je bezig bent met het onboarden van HubSpot en je een ervaren sparring partner wilt hebben die je helpt bij het implementeren van HubSpot en je helpt beginnersfouten te voorkomen.
Etienne Jager
Happynizr
Via Invalshoek heb ik kennis gemaakt met het toepassen van CRM via HubSpot en bekend geraakt met de mogelijkheden hiervan. Het maakt het werk efficiënter, controleerbaarder en vergroot je kans op efficiënte leads en opportunities die omgezet kunnen worden tot deals. Ik ben blij dat ik Invalshoek heb ingeschakeld voor het Rolmodellen Bureau.
Fatima Akchar
Rolmodellen Bureau
I've worked with Andy and the team at Invalshoek as their Partner Success Manager at HubSpot and I've found them to be very knowledgeable about implementing the HubSpot software and creating marketing and sales strategies that work for their customers. A pleasure to work with and an asset to his clients.
Brian Mackey
Partner Success Manager, HubSpot
HubSpot

Klaar om te beginnen?

Wil je meer weten over hoe je HubSpot Sales Hub kan inzetten voor jouw bedrijf? Vraag dan nu een demo aan!

HubSpot Gold Partner

Werk je al met HubSpot?

Als je al gebruik maakt van HubSpot en op zoek bent naar ondersteunende diensten of een review van je huidige campagnes dan gaan we graag me je in gesprek! Zo krijg je een beeld hoe het is om samen te werken met een marketing bureau dat partner is van HubSpot. En hoe we je kunnen helpen om HubSpot succesvol in te zetten en zo je commerciële doelen te bereiken.

Wat je huidige situatie ook is, we gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bekijken!

HubSpot Gold Partner