HubSpot Service Hub

Volledig pakket voor online klantenservice

Service Hub is een volledig pakket van software voor klantenservice teams van HubSpot. Het bevat hulpmiddelen om contact te leggen met klanten, hun verwachtingen te overtreffen en ze in promotors te veranderen die uw bedrijf laten groeien.

Eén centrale inbox voor je klantenservice team

Alle emails, webchats en Facebook Messenger berichten van je klanten in één handig overzicht. Wijs gemakkelijk vragen toe aan je klantenservice medewerkers en werk samen om je klanten de beste ervaring te bieden.

Klantenservice Tickets

Log vragen en klachten van klanten als tickets die kunnen worden toegewezen aan leden van uw team, georganiseerd en geprioriteerd en op een centrale locatie worden bijgehouden. Zo gaat nooit meer een vraag van een klant verloren!

Feedback enquêtes

Doe continu onderzoek naar de tevredenheid van je klanten met NPS en implementeer enquêtes om feedback te verzamelen die kan worden gebruikt om een betere klantervaring te creëren. Daarnaast kan je met deze enquêtes klanttevredenheid en klantervaring meten op basis van CSAT, NPS en CES.

Selfservice Helpdesk

Verander de meest gestelde servicevragen en tickets van je klanten in een robuuste, geoptimaliseerde kennisbank van Help-artikelen en documentatie die is geïndexeerd in zoekmachines. Met de selfservice helpdesk van HubSpot Service Hub kunnen je klanten zelf antwoord vinden op hun vragen.

Customer Portal

Geef je klanten de mogelijkheid om eigenaar te worden van hun ervaring met een beveiligd klantportaal. Dit portal houdt ticketgesprekken tussen klanten en support medewerkers gaande, zodat problemen sneller worden opgelost.

Live Chat & Chatbots

Gebruik bots om de efficiëntie van livechat te verbeteren en 1-op-1-communicatie te schalen door klanten naar relevante helpdocumentatie, de juiste klantenservice medewerker en meer te leiden.

HubSpot
Andy van Invalshoek hielp ons met het opstarten van HubSpot als ons CRM-systeem. Hij begeleidde ons bij het maken van de juiste keuzes en adviseerde ons over de modules voor sales, marketing en service. Andy zette het systeem op en zorgde ervoor dat het goed werkte. We gebruiken nu HubSpot zonder enige hulp. We raden Invalshoek ten zeerste aan als je bezig bent met het onboarden van HubSpot en je een ervaren sparring partner wilt hebben die je helpt bij het implementeren van HubSpot en je helpt beginnersfouten te voorkomen.
Etienne Jager
Happynizr
Via Invalshoek heb ik kennis gemaakt met het toepassen van CRM via HubSpot en bekend geraakt met de mogelijkheden hiervan. Het maakt het werk efficiënter, controleerbaarder en vergroot je kans op efficiënte leads en opportunities die omgezet kunnen worden tot deals. Ik ben blij dat ik Invalshoek heb ingeschakeld voor het Rolmodellen Bureau.
Fatima Akchar
Rolmodellen Bureau
I've worked with Andy and the team at Invalshoek as their Partner Success Manager at HubSpot and I've found them to be very knowledgeable about implementing the HubSpot software and creating marketing and sales strategies that work for their customers. A pleasure to work with and an asset to his clients.
Brian Mackey
Partner Succes Manager, HubSpot
HubSpot

Klaar om te beginnen?

Wil je meer weten over hoe je HubSpot Service Hub kan inzetten voor jouw bedrijf? Vraag dan nu een demo aan!

HubSpot Gold Partner

Werk je al met HubSpot?

Als je al gebruik maakt van HubSpot en op zoek bent naar ondersteunende diensten of een review van je huidige campagnes dan gaan we graag me je in gesprek! Zo krijg je een beeld hoe het is om samen te werken met een marketing bureau dat partner is van HubSpot. En hoe we je kunnen helpen om HubSpot succesvol in te zetten en zo je commerciële doelen te bereiken.

Wat je huidige situatie ook is, we gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bekijken!

HubSpot Gold Partner