Hoe RollWorks B2B bedrijven helpt bij account based marketing

Als het gaat om het genereren van leads en het aantrekken van potentiële klanten, kan account based marketing (ABM) een krachtige tool zijn voor B2B bedrijven. RollWorks is een bedrijf dat gespecialiseerd is in ABM en helpt B2B bedrijven bij het bereiken van hun marketingdoelen door middel van gerichte en gepersonaliseerde marketingcampagnes. In deze blog gaan we dieper in op wat RollWorks is, hoe het werkt en wat het kan betekenen voor B2B bedrijven.

Inhoudsopgave

In het kort

Dit artikel bespreekt de mogelijkheden van RollWorks, een platform voor account based marketing (ABM). Het beschrijft hoe RollWorks bedrijven kan helpen bij het identificeren van potentiële klanten, het personaliseren van marketing campagnes en het meten van de impact van deze campagnes. Het artikel benadrukt dat ABM steeds belangrijker wordt voor bedrijven die zich richten op B2B-verkoop en dat RollWorks een effectief platform is voor het uitvoeren van ABM campagnes.

Wat is RollWorks?

RollWorks is een bedrijf dat zich richt op account based marketing en leadgeneratie voor B2B bedrijven. Het biedt een platform voor ABM campagnes die gericht zijn op het aantrekken van specifieke bedrijven en klanten. Het platform combineert gegevens van verschillende bronnen om een compleet beeld te krijgen van de doelgroep van een B2B bedrijf en gebruikt deze informatie om gerichte campagnes te maken die zich richten op specifieke bedrijven en besluitvormers.

Hoe werkt RollWorks?

RollWorks maakt gebruik van een aantal verschillende technologieën en methoden om B2B bedrijven te helpen bij hun ABM campagnes. Hieronder bespreken we enkele van de belangrijkste elementen van het platform:

  1. Account-targeting: Het platform maakt gebruik van account-targeting om gerichte campagnes te maken die zich richten op specifieke bedrijven en klanten. RollWorks analyseert gegevens van verschillende bronnen, zoals CRM systemen, marketingautomatisering en website-analyse, om een volledig beeld te krijgen van het klantenbestand van een bedrijf. Vervolgens kan het platform gerichte campagnes maken die zich richten op de meest veelbelovende klanten en bedrijven.
  2. Personalisatie: Een van de belangrijkste elementen van ABM is personalisatie. RollWorks biedt personalisatiemogelijkheden op verschillende niveaus, waaronder gepersonaliseerde advertenties, emails en landingspagina's. Dit stelt B2B bedrijven in staat om zich te richten op de specifieke behoeften en interesses van potentiële klanten.
  3. Multichannel-campagnes: RollWorks biedt een platform voor multichannel advertentiecampagnes, waaronder display advertenties en advertenties op LinkedIn en Facebook. Dit stelt B2B bedrijven in staat om hun potentiële klanten te bereiken via verschillende kanalen en op verschillende momenten in hun kooptraject.
  4. Analyse en rapportage: Het platform van RollWorks biedt ook uitgebreide analyse- en rapportagemogelijkheden. B2B bedrijven kunnen de prestaties van hun campagnes in realtime volgen en analyseren, en deze informatie gebruiken om hun strategieën bij te stellen en te verbeteren.
  5. Integratie met HubSpot: RollWorks haalt automatisch informatie op uit HubSpot waarmee je campagnes kan maken gericht op de huidige leads en accounts in je CRM. Of juiste op bedrijven die vergelijkbaar zijn met je huidige klanten. Maar het werkt ook de andere kant op! RollWorks synchroniseert namelijk data uit de campagnes naar HubSpot die je kan gebruiken voor bijvoorbeeld rapportages. Maar nog krachtiger, deze inzichten kan je ook gebruiken voor het personaliseren van email campagnes en pagina's op je website. Zou kan je jouw doelgroep een unieke en consistente ervaring bieden over alle kanalen heen.

Wat kan RollWorks betekenen voor B2B bedrijven?

Voor B2B bedrijven kan RollWorks een waardevolle tool zijn voor het genereren van leads en het aantrekken van potentiële klanten. Hieronder bespreken we enkele van de voordelen van het gebruik van RollWorks voor ABM campagnes:

  1. Gerichte campagnes: Door het gebruik van account targeting en gepersonaliseerde marketingboodschappen kan RollWorks B2B bedrijven helpen zich te richten op de meest veelbelovende klanten en bedrijven. Dit kan leiden tot een hogere conversieratio en meer waardevolle leads voor het bedrijf.
  2. Efficiëntere marketinguitgaven: Door gerichte campagnes te maken, kunnen B2B bedrijven hun marketinguitgaven effectiever inzetten. RollWorks stelt bedrijven in staat om hun advertentie-uitgaven te optimaliseren en hun marketingbudgetten te maximaliseren.
  3. Betere samenwerking tussen sales en marketing: ABM is gebaseerd op nauwe samenwerking tussen de sales- en marketingteams van een B2B bedrijf. RollWorks biedt tools en technologieën die deze samenwerking kunnen verbeteren en stroomlijnen, waardoor er een naadloze overgang is tussen marketing en sales.
  4. Realtime rapportage en analyse: RollWorks biedt uitgebreide analyse- en rapportagemogelijkheden, waardoor B2B bedrijven hun ABM campagnes in realtime kunnen volgen en bijsturen. Dit stelt bedrijven in staat om hun marketingstrategieën te optimaliseren en betere resultaten te behalen.

Beginnen met RollWorks

Kortom, RollWorks is een krachtig platform voor B2B bedrijven die op zoek zijn naar gerichte en gepersonaliseerde marketingcampagnes. Door het gebruik van account-targeting, personalisatie, multichannel-campagnes en uitgebreide analyse- en rapportagemogelijkheden, kan RollWorks helpen bij het bereiken van marketingdoelen en het genereren van waardevolle leads. Als je op zoek bent naar een effectieve ABM-oplossing, is RollWorks zeker het overwegen waard.

Wil je beginnen met account based marketing en daarbij gebruik maken van RollWorks? Plan dan nu een afspraak met ons in, wij zijn namelijk partner van RollWorks en helpen je graag verder!

Account Based Marketing Handboek Downloaden

Lees de volledige case study en leer hoe Alveo met behulp van RollWorks haar zakelijke doelen heeft bereikt, waaronder het nauwkeurig targeten van strategische klanten, het versnellen van verkoopcycli en het vergroten van de omzet.

Laat een reactie achter:

Meld je aan voor blog updates