De nieuwe Content Hub update van HubSpot: wat je moet weten!

Content vormt de ruggengraat van elk succesvol bedrijf, en het is ook de sleutel tot het bouwen van betekenisvolle relaties met klanten. Het is dan ook geen verrassing dat HubSpot hun CMS Hub een upgrade heeft gegeven en is omgevormd tot Content Hub, een oplossing die bedrijven helpt om hun contentstrategie naar nieuwe hoogten te tillen.

Inhoudsopgave

Waarom deze verandering?

De concurrentie is tegenwoordig moordend. Hierdoor moet content meer doen dan alleen maar informeren. Het moet vertrouwen opbouwen, vraag genereren, de verkoop stimuleren en bovenal een band creëren met het publiek. De nieuwe Content Hub van HubSpot is ontworpen om bedrijven te helpen om content te creëren en te beheren die niet alleen leads genereert, maar ook de hele customer journey voedt.

Wat is er nieuw?

Content Remix

HubSpot's Content Remix biedt de mogelijkheid om je marketingstrategie te verbeteren door het hergebruiken van content. Met deze software kunnen assets worden aangepast over verschillende kanalen, waardoor je tijd bespaart en je marketinginspanningen optimaliseert. Bovendien kunnen goed presterende creatieve uitingen worden omgezet in hergebruikte assets, waardoor je klanten kunt aantrekken met boeiende content op meer platforms. Hiermee vergroot je niet alleen je bereik, maar verbeter je ook de efficiëntie van je marketingstrategie.

Brand Voice

Met HubSpot's Brand Voice software kun je op schaal in-brand content creëren die jouw stem weerspiegelt. Dit stelt je in staat om op efficiënte wijze consistente en authentieke content te produceren die je merkimago versterkt. Door gebruik te maken van deze software vermijd je robotachtig klinkende AI-content en kun je content sneller bewerken en publiceren. Dit zorgt voor een consistente merkbeleving en helpt je om je boodschap effectief over te brengen naar je doelgroep.

CMS Tools

Met HubSpot's CMS-tools kun je eenvoudig een professionele website voor je bedrijf bouwen, zonder de noodzaak van technische kennis of programmeervaardigheden. Deze tools bieden een breed scala aan functies, waaronder premium cloud hosting, flexibele thema's en een drag-and-drop-editor. Hiermee kun je een website creëren die niet alleen aantrekkelijk is voor je bezoekers, maar ook marketing- en klantenservicefuncties biedt. Door gebruik te maken van deze tools kun je snel en efficiënt een online aanwezigheid opbouwen en je bedrijf laten groeien.

Video Hosting

HubSpot's Video Hosting biedt een eenvoudige en krachtige manier om video's op te nemen, in te bedden en te meten op je website en in emails. Met deze tool kun je op maat gemaakte video marketing campagnes creëren die je helpen om leads te genereren en klanten aan te trekken. Door gedetailleerde rapportage krijg je inzicht in de prestaties van je video's, waardoor je de impact van je video marketing strategie kunt meten en optimaliseren. Hiermee kun je video's effectief inzetten om je bedrijf te laten groeien en je merk te versterken.

Content Embed

HubSpot's Content Embed biedt een handige manier om gepersonaliseerde ervaringen te creëren voor je websitebezoekers door HubSpot-gebouwde content te publiceren op je WordPress-site. Met deze tool kun je eenvoudig gebruikmaken van de krachtige content creatiemogelijkheden van HubSpot, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over complexe herbouw of migratie. Door dynamische contentblokken te gebruiken kun je de ervaring van elke gebruiker personaliseren en je WordPress-site naar een hoger niveau tillen. Dit stelt je in staat om je doelgroep effectief te bereiken en te betrekken, en je online aanwezigheid te versterken.

AI Blog Writer

HubSpot's AI-blogschrijver is een handige tool die het creëren van content gemakkelijker maakt. Het schrijven van goede blogposts kan behoorlijk wat tijd kosten, maar met deze AI-tool kun je snel interessante concepten genereren. Door gebruik te maken van machine learning bespaar je waardevolle tijd bij het onderzoek en het schrijven van content. Je hoeft alleen maar onderwerpen of suggesties in te voeren, en de software helpt je met het opstellen van een ruwe opzet voor je blogartikelen. Dit helpt je om creatieve blokkades te overwinnen en om snel waardevolle content te produceren die past bij je merkstem en de voorkeuren van je publiek. De integratie met HubSpot's blogsoftware maakt het hele proces nog efficiënter, zodat je je kunt concentreren op het laten groeien van je bedrijf met boeiende content.

Podcast Hosting

Met HubSpot's podcasttools kun je eenvoudig boeiende audiocontent maken. Je kunt bestaande audiobestanden uploaden of nieuwe audio genereren vanuit tekst met behulp van AI. Je kunt je podcastafleveringen gemakkelijk beheren, bewerken en delen, en zelfs integreren op je HubSpot-pagina's met de podcastmodule. Deze tools helpen je snel en efficiënt impactvolle podcasts te maken en te verspreiden.

SEO Recommendations

Met HubSpot's SEO-tools kun je je website optimaliseren om beter gevonden te worden in zoekmachines zoals Google. Deze tools bieden concrete aanbevelingen om je zoekwoorden te verbeteren, waardoor je pagina's hoger kunnen scoren in zoekresultaten. Hierdoor trek je meer organisch verkeer naar je website. Daarnaast helpt de contentstrategietool je om relevante onderwerpen te identificeren waar je doelgroep naar zoekt, zodat je gerichte content kunt creëren die je online zichtbaarheid vergroot. Met handige rapporten meet je de impact van je SEO-strategie en kun je je aanpak aanpassen voor betere resultaten. Integreer naadloos met HubSpot's content management tools om alle aspecten van je website te optimaliseren, zonder technische kennis. Zo bouw je meer autoriteit op in zoekmachines en versterk je je online aanwezigheid.

Memberships

Met HubSpot's Memberships-functie kun je specifieke klantengroepen op je website voorzien van exclusieve content. Je kan HubSpot lijsten gebruiken om toegang te verlenen tot specifieke delen van je site en bied relevante content aan die aansluit op de behoeften van elke groep. Personaliseer 'profielpagina's' voor klanten op basis van hun interacties en voorkeuren. Deze functie helpt je om nieuwe inkomsten te genereren door exclusieve aanbiedingen te richten op specifieke klantsegmenten. Ontdek hoe Memberships je website onderscheidt en je bedrijf laat groeien.

Conclusie

De verandering is meer dan alleen cosmetisch; het is een verschuiving naar een meer holistische benadering van contentcreatie en beheer. Met de nieuwe functies biedt de Content Hub een uitgebreid scala aan tools en mogelijkheden waarmee marketeers en bedrijven hun contentstrategieën kunnen verbeteren en hun doelgroep effectiever kunnen bereiken.

Door deze nieuwe functies te omarmen, kunnen bedrijven niet alleen hun online aanwezigheid versterken, maar ook hun merk versterken en groeikansen benutten. Kortom, HubSpot's Content Hub opent de deur naar een nieuwe wereld van mogelijkheden voor content management, en we zijn enthousiast om te zien hoe bedrijven deze tools zullen gebruiken om succesvol te blijven in de snel veranderende digitale wereld.

Download nu het Invalshoek Marketing Handboek!

Wil je meer ontdekken over hoe HubSpot jouw bedrijf kan transformeren? Vraag nu een demo aan en laat ons team je alle mogelijkheden laten zien om je marketing-, sales- en serviceprocessen te verbeteren!

Laat een reactie achter:

Meld je aan voor blog updates