Zeven killer features van HubSpot CMS

Je website is de etalage van je bedrijf, dus de keuze voor het juiste content management systeem is een belangrijke keuze voor je bedrijf. Populaire CMS’en zijn bijvoorbeeld WordPress, Drupal en Joomla voor kleine bedrijven en Sharepoint, Sitecore en Pimcore voor grote bedrijven. Daarnaast zijn er ook simpele pagebuilders zoals Wix, Weebly en Squarespace waar vooral zzp’ers gebruik van maken. Sinds dit jaar is er een nieuwe optie op de markt: HubSpot CMS Hub.

HubSpot CMS heeft vooral voor marketeers veel voordelen. Zeker als al gebruik gemaakt wordt van de marketing en sales tools van HubSpot. Tools zoals email marketing, marketing automation, social media marketing en lead capture tools zoals webformulieren en slimme CTA’s.

Als je aan het rondkijken bent voor een nieuwe website voor je bedrijf, dan zijn dit de zeven killer features waarom je voor HubSpot CMS moet kiezen.

Integratie met HubSpot CRM

Door de integratie van HubSpot CMS met het CRM van HubSpot kan je eenvoudig de betrokkenheid van de bezoekers op je website bijhouden en die informatie gebruiken voor op maat gemaakte berichten die hen direct aanspreken. Houdt bij hoe je bezoekers omgaan met de inhoud van je website vanaf het eerste bezoek tot en met de aankoop en daarna.

Personaliseren van webpagina’s

Gebruik de gegevens uit je CRM om de inhoud op je website te personaliseren voor je bezoekers. Voeg een persoonlijk tintje toe aan je webpagina’s of werk hele secties van je website bij op basis van gegevens, gedrag en bron van bezoekers. Dit wordt mogelijk gemaakt door de integratie tussen HubSpot CMS en HubSpot CRM.

Conversie Optimalisatie

Met conversie optimalisatie testen kan je eenvoudige variaties maken op bestaande pagina’s en deze wijziging in de layout of inhoud van de pagina testen. Dezelfde pagina-URL laadt een willekeurige variatie en na enige tijd kan je de betrokkenheid op beide versies vergelijken. Kies maximaal vijf varianten van een pagina en HubSpot zal de best presterende optie automatisch aanbieden aan je website bezoekers. Op deze manier is het mogelijk om de conversie op je website continu te optimaliseren door middel van A/B en multivariate testen. Hierdoor krijg je meer leads en meer klanten tegen lager advertentiekosten.

SEO

HubSpot CMS scant alle inhoud van je website en doet aanbevelingen over hoe je deze kan optimaliseren om beter gevonden te worden in zoekmachines zoals Google en Bing. Bekijk eenvoudig hoe u uw site kunt verbeteren en onderneem actie vanuit het startscherm van SEO-aanbevelingen.

Blogs en landingspagina’s

Maak eenvoudig een blog waarmee je bedrijf online wordt gevonden. SEO-optimalisaties zijn ingebakken in het maken van content, zodat je altijd weet dat je je beste beentje voorzet als het gaat om het optimaliseren van je artikelen voor zoekmachines.

Maak eenvoudig landingspagina’s voor je website met een simpele ‘drag & drop’ interface. Wijzig eenvoudige webformulieren, afbeeldingen, kleuren en fonts zonder dat je HTML hoeft aan te passen.

Video

Host en beheer video’s in HubSpot CMS en plaats die video’s met één klik op je webpagina’s en in je blogs. Werk de metagegevens voor elke video bij zodat zoekmachines je inhoud gemakkelijk kunnen vinden. Voeg CTA’s en formulieren toe aan video’s om meer leads te generen. En pas de kleuren van de videoplayer aan zodat ze passen bij je huisstijl.

Performance en security monitoring

Met deze functie kan je rapportage dashboards inzien voor je door HubSpot CMS gehoste website. Deze gegevens kunnen worden gebruikt om fouten (uitval) op te sporen die door hun eindklanten worden gemeld, delen van de site die traag zijn, pagina’s met veel verkeer op je website, hoe de site in de loop van de tijd voor presteert en wat de algehele uptime van je website is.

HubSpot heeft een heel team van medewerkers die zich inzetten om de veiligheid van je website te waarborgen. Door middel van zowel geautomatiseerde als handmatige controles bewaken ze het CMS 24 uur per dag op aanvallen, mogelijk misbruik en andere anomalieën. Hierdoor kan jij je concentreren op het bieden van de beste ervaring aan je website bezoekers.

De snelheid, veiligheid en betrouwbaarheid van jouw website is van het grootste belang voor je bedrijf. Met HubSpot CMS kan je de gezondheid van je website volgen en actie ondernemen om ervoor te zorgen dat je website bezoekers constant de best mogelijke ervaring krijgen.

Download nu het Invalshoek Marketing Handboek!

Wil je meer weten over HubSpot CMS of wil je een demo? Neem dan nu contact met ons op!