Data leveranciers voor account based marketing en sales prospecting

In de wereld van B2B sales prospecting en account based marketing is nauwkeurige en actuele data van onschatbare waarde. Het helpt sales- en marketingteams om relevante prospects te vinden, waardevolle inzichten te verkrijgen en gepersonaliseerde benaderingen te creëren. Gelukkig zijn er talloze B2B data leveranciers beschikbaar om bedrijven te helpen bij het verzamelen en benutten van waardevolle informatie.

Een paar van deze leveranciers bieden de mogelijkheid van een realtime sync met CRM systemen zoals HubSpot en Salesforce. Dit betekent dat de accountdata constant wordt bijgewerkt en actueel blijft in beide systemen. Door deze naadloze integratie kun je er zeker van zijn dat je altijd toegang hebt tot de meest recente informatie over je prospects en klanten, waardoor je verkoop- en marketinginspanningen nog effectiever worden.

In dit artikel bekijken we enkele krachtige platforms die niet alleen geschikt zijn voor sales prospecting, maar ook perfect kunnen worden ingezet voor account based marketing.

Inhoudsopgave

Clearbit

Clearbit is een toonaangevende B2B-data leverancier, opnieuw uitgevonden met kunstmatige intelligentie als de eerste AI Native Data Provider. Met Clearbit kunnen gebruikers hun gegevens verrijken, koopintenties ontdekken en verbinding maken met hun ideale klanten. Het platform biedt toegang tot schone, nauwkeurige en betrouwbare B2B-gegevens die nodig zijn voor effectieve go-to-market strategieën.

Met functies zoals precisie gegevensverrijking, onthullen van koopintenties en krachtige integraties, helpt Clearbit B2B-teams van zowel start-ups als gevestigde bedrijven om hun inspanningen te concentreren op de juiste leads en contacten voor een efficiëntere omzetting van intentie naar pijplijn.

Cognism

Cognism biedt een krachtig B2B data platform dat mobiele telefoonnummers en B2B email adressen van mensen die je zakelijk wilt benaderen levert. Met 98% nauwkeurigheid in mobiele telefoonnummers, waarbij besluitvormers' nummers handmatig worden geverifieerd, helpt Cognism om effectievere gesprekken te voeren en 7x meer live conversaties te realiseren.

Deze tool biedt onbeperkte toegang tot persoons- en bedrijfsgegevens en heeft internationale dekking, waardoor je zowel lokale als wereldwijde markten kunt betreden, waaronder EMEA, NAM en APAC. Bovendien biedt Cognism gemakkelijke platformconfiguratie en integraties met CRM- en sales-engagementtools zoals Salesforce, HubSpot, SalesLoft en Outreach, zodat je altijd toegang hebt tot actuele gegevens in je werkprocessen. Met Cognism kunnen sales- en marketingteams sneller en efficiënter prospecteren en zorgen voor betere gesprekken met gekwalificeerde leads en klanten.

Ad Hoc Data

Ad Hoc Data is het zakelijke adressenbestand van Nederland dat een compleet en actueel overzicht biedt van meer dan 3,4 miljoen organisaties, variërend van eenmanszaken tot multinationals. Met ruim 100 relevante bedrijfskenmerken kunnen gebruikers hun ideale zakelijke doelgroep selecteren. Het B2B adressenbestand wordt maandelijks bijgewerkt, waardoor gebruikers verzekerd zijn van actuele en complete bedrijfsgegevens.

Ad Hoc Data biedt ook pakketten met pandgegevens, waaronder vloeroppervlakte, energielabel en bouwjaar, voor meer diepgang per vestiging. Met de mogelijkheid om gegevens te analyseren en bestanden aan te vullen met relevante bedrijfsinformatie, is Ad Hoc Data een waardevol hulpmiddel voor het identificeren van de juiste zakelijke doelgroep.

Kaspr

Kaspr is een platform voor sales dat je in één klik toegang geeft tot de contactgegevens van je prospects, inclusief telefoonnummers en email adressen, met behulp van de LinkedIn Google Chrome-extensie. Het automatiseert LinkedIn-outreach met geautomatiseerde follow-up berichten en biedt een gebruiksvriendelijk dashboard om alles te beheren.

Kaspr wordt veel gebruikt door SDR's en recruiters vanwege de nauwkeurige B2B contactgegevens en biedt onbeperkte B2B email adressen. De tool heeft een uitstekende klanttevredenheid en wordt geprezen om de snelheid en betrouwbaarheid bij het verkrijgen van contactgegevens, wat het prospecten efficiënter maakt.

ZoomInfo

ZoomInfo is een toonaangevend B2B-gegevens- en softwareplatform dat vertrouwd wordt door meer dan 35.000 bedrijven. Het biedt een geïntegreerde go-to-market oplossing die data en technologie combineert om je te verbinden met waardevolle klanten en jouw verkoop- en marketingteams te verenigen voor optimale resultaten.

Met real-time inzichten en betrouwbare data kun je jouw ideale klanten ontdekken, klantbetrokkenheid verbeteren en jouw GTM opschalen. ZoomInfo biedt verschillende oplossingen voor sales, marketing, recruitment en operations, waardoor je succesvolle en winstgevende gesprekken kunt voeren.

Apollo

Apollo is een krachtig platform dat je in staat stelt om jouw ideale kopers te bereiken, contact met ze op te nemen en succesvolle deals te sluiten. Met toegang tot meer dan 265 miljoen contacten en geavanceerde AI-gestuurde workflows, kun je jouw doelgroep nauwkeurig targeten en effectief benaderen.

Het platform biedt een uitgebreide B2B-database, e-mailpersonalisatie, LinkedIn-automatisering en slimme automatisering om jouw verkoopproces te optimaliseren en waardevolle inzichten om te zetten in succesvolle resultaten. Apollo is GDPR-compliant, waardoor het een betrouwbare en geliefde keuze is voor meer dan een miljoen gebruikers die bijdragen aan het succes van hun bedrijf.

Lusha

Lusha is een krachtig platform waarmee je jouw ideale klanten kunt bereiken en succesvolle deals kunt sluiten. Met toegang tot de meest nauwkeurige B2B-bedrijfs- en contactgegevens, helpt Lusha je om meer tijd te besteden aan verkopen en je verkoopspijplijn te vullen met gekwalificeerde leads op basis van koopintentiedata.

Het platform biedt geavanceerde zoekfilters om je ideale klant te vinden en stelt je in staat om contactlijsten gemakkelijk te exporteren naar jouw favoriete tools. Je kunt jouw verkoopcycli beheren als een sprint met precieze en actiegerichte informatie over elke prospect.

Uplead

UpLead is een krachtige B2B prospecting tool. Met UpLead kun je probleemloos prospectlijsten opbouwen zonder dubieuze gegevens, slecht passende prospects en zwakke leads. Met toegang tot meer dan 50 zoekfilters kun je contacten en bedrijven vinden die overeenkomen met jouw ideale klantprofiel.

UpLead biedt belangrijke informatie, zoals e-mailadressen, telefoonnummers en technologiegebruik van je prospects, zodat je beter voorbereid het gesprek kunt aangaan. Het platform biedt ook realtime e-mail verificatie om ervoor te zorgen dat je altijd in contact bent met echte en gekwalificeerde leads.

Met UpLead kun je gemakkelijk mobiele en directe kiesnummers van prospects verkrijgen en klanten vinden die actief op zoek zijn naar jouw oplossing. Het platform integreert ook naadloos met andere tools, zoals CRM-systemen, om jouw verkoopproces te stroomlijnen. Met de mogelijkheid om duizenden leads tegelijk te vinden en gegevensverrijking van meer dan 50 datapunten, biedt UpLead een complete oplossing voor sales intelligence.

RocketReach

RocketReach is een krachtige tool waarmee je rechtstreeks in contact kunt komen met de juiste besluitvormers. Ze bieden 's werelds grootste en meest accurate database van e-mailadressen en telefoonnummers. Met RocketReach kun je vertrouwen op gegevens die zorgvuldig zijn samengesteld, waardoor je gemakkelijk in contact kunt komen met relevante prospects.

Met geavanceerde zoekmogelijkheden kun je zoeken in 700 miljoen profielen en 35 miljoen bedrijven op basis van locatie, functie, branche, bedrijfsgegevens en meer. Met de browserextensie kun je prospecten vinden op populaire sociale mediawebsites en bedrijfsverbindingen ontdekken vanaf elke website.

RocketReach biedt ook bulkzoekopdrachten waarmee je duizenden prospects die aan jouw specifieke criteria voldoen direct kunt downloaden. De tool is compatibel met verschillende workflows en kan naadloos worden geïntegreerd met CRM- of marketingautomatiseringsplatforms zoals Hubspot, Salesforce en meer via hun API.

Account Based Marketing Handboek Downloaden

Nieuwsgierig naar de kracht van Account Based Marketing? Ontdek de basis in ons artikel: 'Wat is Account Based Marketing?' Leer hoe ABM met behulp van dataleveranciers je strategie naar nieuwe hoogten kan tillen.

Laat een reactie achter:

Meld je aan voor blog updates