Shopify Bootcamp

Bouw zelf je webshop met Shopify tijdens de Corona Lockdown

Een webshop bouwen is een vak. Maar met onze hulp bouw je zelf je webshop tijdens de Corona Lockdown.

Ben jij een ondernemer met een fysieke winkel? Loop je ook veel omzet mis vanwege de Corona-maatregelen? Dan is onze Shopify Bootcamp bedoeld voor jou!

Wat is het?

Tijdens de online Shopify Bootcamp bouw je - met onze hulp - zelf je webshop. We focussen op wat nu echt belangrijk is. We helpen je een professionele webshop inrichten zonder dat jij hoeft te kunnen programmeren of te ontwerpen.

Wij begeleiden je en je kunt putten uit meer dan 25 jaar ervaring. Je krijgt maatwerk advies gericht op jouw specifieke situatie. Dus geen one-size-fits-all oplossing. Maar wel een beproefde methode om snel resultaat te boeken. Binnen enkele weken staat je site. Ook helpen we het eerste half jaar de winkel verder te optimaliseren.

Waarom een webshop?

Een webshop heeft een aantal specifieke voordelen. Zo kun je 24/7 klanten bedienen. Ook ben je veel minder geografisch gebonden. En kun je in potentie een veel grotere markt bedienen dan met een fysieke winkel. En een online winkel hoeft niet op een A-locatie te zitten.

Waarom nu?

Natuurlijk heeft een fysieke winkel ook voordelen. Net zoals een webshop die heeft. Alleen doen Corona-maatregelen veel van die voordelen nu teniet. Winkels hebben het zwaar. Er komen veel minder mensen. Er mogen te weinig mensen naar binnen. En tijdens een lockdown zijn veel winkels helemaal dicht. Dat kost de winkelier geld, veel geld.

Online zien we de omgekeerde trend. Consumenten en bedrijven geven meer en meer uit in webshops. Dat maakt een online winkel nu extra interessant. Elke dag dat je geen winkel hebt loop je klanten en omzet mis.

Waarom zelf doen?

Dit is onze Corona-maatregel. Ons doel is dat zoveel mogelijk ondernemers zo snel mogelijk een webshop kunnen lanceren. Of snel een verbeterde versie kunnen live zetten.

Kortom we realiseren samen een Minimum Viable Product, goed genoeg en snel genoeg. Dat vraagt om een onconventionele aanpak. Geen lang offerte traject, geen lang ontwerptraject, en zeker geen dure developers en designers. Maar een intensieve bootcamp met een paar mensen met extreem veel ervaring en jij. Dat bespaart tijd en geld.

Wordt het dan net zo goed als een lang duur traject? Nee, beter! Want hier leer je meer van. Waardoor je een betere online ondernemer wordt. Toegegeven de site wordt wel iets minder uniek. Maar later als je omzet het rechtvaardigt kun je altijd nog dure ontwerpers en developers inzetten. Bovendien weet je dan ook veel beter wat je nodig hebt.

Waarom Invalshoek?

Met Invalshoek haal je een enorme bak aan ervaring in huis. Mensen die al decennia lang sites en shops realiseren en optimaliseren. Sites voor A-merken, sites met honderdduizenden bezoekers. Sites met miljoenen aan omzet. Experts met dagtarieven van duizenden euro’s. Nu binnen handbereik, doe er je voordeel mee.

Welke investering vragen wij van jou?

Meedoen aan de Shopify Bootcamp vereist een investering van inzet, tijd en geld. Zonder inzet gaat de bootcamp niks opleveren. Als je er niet voor de volle 100% voor gaat, doe dan alsjeblieft niet mee. Tijd, het kost tijd om een antwoord te vinden op al onze vragen. En om met onze adviezen en tools aan de slag te gaan. 4 uur per dag. 16 uur per week.

Tenslotte kost het realiseren van elke site geld. We vragen eenmalig een investering van €1195, - en daarnaast een maandelijkse fee van €79, - voor hosting van je webshop. Reken ook op een investering van €46, - tot €850, - per maand aan marketingsoftware.

Daarnaast is het verstandig om 200 tot 500 euro te reserveren voor het aanschaffen van assets (foto’s, templates, plugins e.d.). Juist die assets zorgen ervoor dat de webshop de professionele uitstraling krijgt.

Waarom niet gratis?

Wij concurreren niet met gratis, en dat zou jij ook niet moeten doen. Niet één winkelier zou het in z’n hoofd halen om te vragen naar gratis winkelruimte op een A-locatie. We hebben onze prijzen aangepast om onze expertise toegankelijk te maken voor veel ondernemers. Dat is gelukt met dit mooie aanbod. Of het iets voor jou is, dat bepaal jij zelf.

Waarom Shopify?

Een goede webshop begint niet met techniek, maar techniek kan wel een goede klantervaring in de weg staan. Shopify is niet de enige oplossing, maar wel een waar wij goede ervaringen mee hebben. Juist als het gaat om het ontsluiten van product-informatie.

Hoe ziet het programma eruit?

Vul het aanvraagformulier in en we sturen een brochure met het programma en alle overige informatie over de Shopify Bootcamp.

Webdesign & Hosting voor B2B bedrijven
Invalshoek heeft ons niet alleen geholpen met het inrichten van de techniek, maar ook met de toepassing ervan in de praktijk.

Zo zorgt Invalshoek ervoor dat online marketing bij ons ook echt werkt.
Jeroen van Aken
Hivos
Invalshoek is een marketing bureau in Amsterdam dat weet waar ze het over heeft. Ik had nog nooit iets op dit gebied gedaan en heb ontzettend veel geleerd en ons werk wordt er door gemakkelijker.

Invalshoek is een aanrader voor zowel starters als al bestaande bedrijven.
Fatima Akchar
Rolmodellen Bureau
We werken al een tijdje samen met Invalshoek en het werkt heel soepel. Alles wordt snel opgepakt en er gaan geen dagen overheen wat helemaal fijn is.

Daarnaast leveren ze alles goed af, mocht er een error of iets zijn dan gaan ze er direct naar kijken.
San van Nieuwburg
KAN creëren
Promotie maken voor Miss Appril deed ik met Andy Hoek van Invalshoek. Naast de online advertentie campagne zit Andy boordevol tips. Echt een aanrader!
Jacqueline de Gruyter
Miss Appril

Vul nu het aanvraagformulier in en we sturen je alle informatie over onze Shopify Bootcamp.

Heb je vragen over onze Shopify Bootcamp? Neem dan contact met ons op of bel naar 070 – 20 42 010. Heb je verder geen informatie nodig, dan kan je je ook direct inschrijven voor de Shopify Bootcamp.

Meer verkeer naar je website?

Meer verkeer naar je webshop?

Heb je al een webshop en ben je op zoek naar meer bezoekers? Bekijk dan de mogelijkheden die wij bieden voor online adverteren!